АНАЛІЗ ОКРЕМИХ ПРОТОКОЛІВ ДИНАМІЧНОЇ МАРШРУТИЗАЦІЇ ДЛЯ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ - Басараб, О.К. (Збірник наукових праць Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка, 2016)
Ефективність охорони кордону залежить від ефективності функціонування телекомунікаційної системи Державної прикордонної служби України. Статична маршрутизація не дозволяє забезпечити необхідний рівень пропускної спроможності та доступності функціонування мережі, тим самим знижує ефективність функціонування телекомунікаційної системи. Одним зі шляхів підвищення ефективності функціонування телекомунікаційної системи є використання протоколів динамічної маршрутизації. У статті проаналізовано деякі протоколи динамічної маршрутизації та їх базові характеристики. На підставі здійсненого аналізу, зроблено обґрунтований вибір доцільності використання в телекомунікаційній системі Державної прикордонної служби України окремих протоколів динамічної маршрутизації.