ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНІ МЕТОДИКИ ВИГОТОВЛЕННЯ Й ДОСЛІДЖЕННЯ ТОНКОПЛІВКОВИХ ЕЛЕКТРОЛЮМІНЕСЦЕНТНИХ СТРУКТУР - Казаков, А.І.; Андріянов, О.В.; Миронов, В.С. (Збірник наукових праць Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка, 2016)
Розроблено методику виготовлення тонкоплівкових електролюмінесцентних структур (ТПЕЛС). Запропоновано методику дослідження спектральних і часових характеристик ТПЕЛС. Представлено результати технологічного експерименту щодо ТПЕЛС зеленого кольору випромінювання на основі ZnS з домішкою фторіду тербію. З експериментів встановлено, що яскравість ТПЕЛС зростає поки товщина плівки електролюмінофора менш ніж 600 нм.