ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПІДРОЗДІЛІВ АКТУАЛЬНОЮ КАРТОГРАФІЧНОЮ ПРОДУКЦІЄЮ З УРАХУВАННЯМ ДОСВІДУ ПРОВЕДЕННЯ СПЕЦІАЛЬНИХ ОПЕРАЦІЙ - Савков, П.А.; Левінськова, Н.В.; Могильний, Д.М. (Збірник наукових праць Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка, 2016)
В статті розглядається процес картографічної генералізації як важливого етапу створення якісної, інформативної та зручної в користуванні картографічної продукції, яка використовуються при плануванні та в ході проведення спеціальних операцій. Здійснений аналіз картографічного відображення інформації та його взаемозвязок з процесом генералізації. Аналізується досвід створення комбінованої (гібридної) продукції, для забезпечення спеціальних операцій в тому числі і АТО.